Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, garsejantis savo cigarais, kubos sostine,
Miestas, is kurio yra NHL klubas "Islanders",
Miestas, is kurio yra NHL klubas "Senators",
Miestas, is kurio pakilo Lituanika, atlikdama legendini skrydi,
Miestas, kur palaidota rasytoja Zemaite,
Gėlių g., Šeškų k., Panevėžio r. sav.,
Kreivoji g., Šeškų k., Panevėžio r. sav.,
Lėvens g., Šeškų k., Panevėžio r. sav.,
Piniavos g., Šeškų k., Panevėžio r. sav.,
Radastų g., Šeškų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g grybų 200 g šparaginių pupelių 2 v. š. aliejaus 1 v. š. balzaminio acto Druska Pipirai 2 v. š. tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimas: Grybus ir pupeles supjaustyti
kąsnio dydžio gabaliukais. Grybus ir pupeles užpilti aliejumi ir actu, viską gerai išmaišyti. Visą mišinį paskleisti keptuvėje ir kepti 20 min. kol suminkštės pupelės. Baigus kepti pabarstyti pipirų, druskos ir sūrio.
|
|
|
|
|