Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilčių g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Žuvininkų g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Ievos Simonaitytės g., Vanagų k., Klaipėdos r. sav.,
Kristupo Lokio g., Vanagų k., Klaipėdos r. sav.,
Milkurpių g., Vanagų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 v. š. sviesto 1 kg veršienos 2 svogūnai 1 a. š. smulkinto česnako Druska Pipirai 200 g konservuotų pomidorų 200 g grietinės 1 paprika 2 a. š. kmynų 300 g raugintų
kopūstų 1 v. š. smulkintų petražolių
Gaminimas: Prikaistuvėje ištirpinti sviestą, sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Sudėti smulkintus svogūnus, kopūstus, papriką ir česnaką. Pabarstyti pipirais, kmynais ir druska. Kepti 15 min. Supilti pomidorus, įpilti vandens, kad apsemtų
mėsą. Virti kol mėsa suminkštėja. Baigus virti pabarstyti petražolių ir uždėti grietinės.
|
|
|
|
|