Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaisių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaismedžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaivorykštės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaivos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vakarinė g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 0,5 citrinos druska pipirai obuoliai pjaustyti 400 ml obuolių sulčių 50 gr sviesto
Gaminimas: Viščiukas aptepamas sviestu, į vidų įdedami citrinos ketvičiai,
kad mėsa būtų sultingesnė. Viščiukas pagardinamas druska ir pipirais. Į skardą įdedamas viščiukas, jis iš šonų apdėliojamas pjaustytais obuoliais, įpilamos obuolių sultys. Galima kartu kepti ir pjaustytas bulves. Reikia kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1 val 15 min, apverčiant viščiuką, jei reikia
dar įpilant sulčių arba vandens.
|
|
|
|
|