Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Poilsio 5-oji g., Jautakių k., Mažeikių r. sav.,
Poilsio g., Jautakių k., Mažeikių r. sav.,
Dubupio g., Kalnėnų k., Mažeikių r. sav.,
Alyvų g., Kapėnų k., Mažeikių r. sav.,
Bugenio g., Kapėnų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g sviesto, kambario temperatūros 100 g rudojo cukraus 125 ml medaus, skysto 1 kiaušinis 375 g miltų 1 valgomasis šaukštas malto imbiero 1 arbatinis šaukštelis norimų prieskonių
mišinio (cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai ir t.t.) 1 šaukštelis sodos Glazūrai: 20 ml raudonų maistinių dažų 20 ml žalių maistinių dažų 10 saldainių, papuošimui
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Dvi kepimo skardas išklokite pergamentiniu
popieriumi. Sutarkuokite sviestą ir išplakite su cukrumi, medumi ir kiaušiniu. Į šią masę suberkite prieskonius, sodą, nugesintą su actu, ir suberkite miltus. Kai tešlą išminkysite, palaikykite šaldytuve 30 minučių. Iškočiokite du lakštus iki 4 mm storio. Iš tešlos išpjaustykite arba su
formelėmis išspauskite sausainius. Sudėkite sausainius į kepimo skardas ir kepkite apie 10 minučių. Papuoškite sausainius maistiniais dažais ir saldainiais. Papuošimui galima naudoti ir medų, kaip tvirtinamąją priemonę, kad saldainiai laikytųsi. Skanaus!!!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g sviesto, kambario temperatūros 100 g rudojo cukraus 125 ml medaus, skysto 1 kiaušinis 375 g miltų 1 valgomasis šaukštas Santa Maria malto imbiero 1 arbatinis šaukštelis Santa
Maria norimų prieskonių mišinio (cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai ir t.t.) 1 šaukštelis sodos Papuošimui: Maistiniai dažai 200 g cukraus pudros 2 šaukštai citrinos sulčių
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Kepimo skardą (jei turite didelė, jei
ne dvi mažas) išklokite pergamentiniu popieriumi. Sutarkuokite sviestą ir išplakite su cukrumi, medumi ir kiaušiniu. Į šią masę suberkite prieskonius, sodą, nugesintą su citrinos sultimis, ir suberkite miltus. Kai tešlą išminkysite, palaikykite šaldytuve 30 minučių. Iškočiokite du lakštus
iki 3-4 mm storio. Iš tešlos išpjaustykite arba su formelėmis išspauskite sausainius. Sudėkite sausainius į kepimo skardas ir kepkite apie 10-15 minučių. Papuoškite maistiniais dažais ir cukraus glazūra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g kvietinių miltų 125 g sviesto arba margarino kepiniams 125 g cukraus 1 kiaušinio trynys 25 g vanilinio cukraus 1 stiklinės cukraus pudros Glaistui: 1 stiklinės
cukraus pudros 1 a. š. cukraus pudros 1 kiaušinio trynio
Gaminimas: Ant miltų suberkite sutarkuotą sviestą, kiaušinį ir cukrų. Gerai išmaišykite. Suformuokite iš tešlos rutulį ir palikite šaldytuve pusei ar vienai valandai. Tešlą iškočiokite ant miltais
pabarstyto stalo. Iš tešlos su formelėmis išspauskite sausainius. Kiekvieną sausainį aptepkite kiaušinio trynio plakiniu. Sudėkite juos į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180 °C laipsnių. Kepkite 9-12 minučių. Glaistui. Suplakite
trynį su cukraus pudra ir citrinos sultimis
|
|
|
|
|