Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g menkės filė 2 avokadai 150 g krevečių 150 g fermentinio sūrio 150 ml 35 proc. riebumo grietinėlės 1 saujelė baziliko lapelių Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Plonai supjaustykite avokadus ir sukapokite baziliko lapelius. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite žuvies filė gabaliukus. Apibarstykite druska. Ant žuvies išdėliokite avokadus ir krevetes. Viską apibarstykite bazilikais ir sutarkuotu sūriu.
Galiausia viską apipilkite grietinėle. Grietinėlę galima pilti ir prieš apibarstant sūriu. Pašaukite į 220° C orkaitę 15-20 minučių. Skanaus!
|
|
|
|
|