Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas apie elementus, ju jungimasi ir tarpusavio saveika,
Miestas prancuzijoje, kur kasmet nuo 1923 m. vyksta garsios automobiliu 24 valandu lenktynes ziedine trasa,
Kieta, stikliska, daznai spalvota lydi mase, kuria dengiami metalo dirbiniai,
Kokia formule nusakoma vandenilio atomu spektro liniju bangu ilgiai [kilm.],
Fiba "bosas",
Šlaito g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Taikos g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Tvenkinio g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Vikūnų g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Vilties g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kalakutas Santa Maria druska 50 g sviesto 2 v. š. smulkintų rozmarinų 6 v. š. šalavijų 1 v. š. čiobrelių 1 a. š. garstyčių 1 a. š. citrinos žievelės 1 l vištienos
sultinio Santa Maria pipirų
Gaminimas: Paruošti kalakutą kepimui. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių karščio. Dubenėlyje sumaišyti visus prieskonius su sviestu. Gauta mase ištepti kalakutą. Įdėti kalakutą į kepimo skardą, įpilti dalį sultinio ir kepti 1,5- valandas. Kalakutą
vis apšlakstykite likusiu sultiniu.
|
|
|
|
|