Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Erškėčių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Estų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Etten-Leuro g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ežero g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gabijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g makaronų 500 g daktariškos dešros 4 svogūnai 7 pomidorai 6 v. š. pomidorų padažo 350 g fermentinio sūrio 3 v. š. alyvuogių aliejaus maltas bazilikas prieskoniai
(įvairūs)
Gaminimas: Makaronu išverdame pasūdytame vandenyje. Svogūnus bei daktarišką dešrą atskirai pakepiname keptuvėje su aliejumi. Kepimo indą ištepame aliejumi ir sudedame į jį su svogūnais, baziliku bei prieskoniais sumaišytus virtus makaronus, ant viršaus sudedame
riekelėmis pjaustytus pomidorus, pomidorų padažą ir viską užbarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|