Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pranciškonių 5-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 6-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 7-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 8-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 1 a. š. kepimo miltelių 150 g šalto sviesto 1 stiklinė kakavos 0,7 stiklinės rudojo cukraus 50 g maltų lazdyno riešutų 3 v. š. šalto vandens 200 g vyšnių (be
kauliukų)
Gaminimas: Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava, cukrumi ir maltais riešutais, tuomet sudedame šaltą sviestą ir minkome pirštų galais, kol gausis į smėlį panaši konsistencija. Į tešlą įpilame vandenį ir minkome, kol tešla taps kieta. Išminkytą tešlą
padedame pusvalandžiui į šaldytuvą. Dviem trečdaliais atšaldytos tešlos išklojame sviestu pateptas kepimo formeles, tuomet sukaišiojame į tešla išklotas formeles vyšnias ir ant viršaus sutrupiname likusią tešlą. Kepame apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame
atvėsusius. Skanaus.
|
|
|
|
|