Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giraitės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gyrio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girionių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 1 stiklinė pieno 1,5 stiklinės miltų 300 g mėgstamos žuvies filė 3 svogūnai 3 v. š. džiūvėsėlių druska malti juodieji pipirai prieskoniai žuviai aliejus
(kepimui) Gaminimas: Iš kiaušinių, pieno ir miltų užmaišome blynų tešlą ir šiek tiek pasūdome ją druska. Žuvį dedame į puodą su vandeniu, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame, kol žuvis suminkštės. Į keptuvę su aliejumi dedame susmulkintus svogūnus, suberiame džiūvėsėlius
ir pakepiname juos apie 2 min. Tuomet į tą pačią keptuvę sudedame susmulkintą išvirtą žuvį, viską paskaniname prieskoniais ir pakepiname dar apie 5 min. Į įkaitintą švarią keptuvė su šiek tiek aliejaus įpilame pora šaukštų tešlos, išliejame blyną, dedame ant jo su svogūnais pakepintą žuvį ir
ant viršaus užliejame dar porą šaukštų tešlos. Kepame kiekvieną pusę iš abiejų pusių, kol gražiai apkepa. Prie šių blynų puikiai tinka sultinys. Skanaus!
|
|
|
|
|