Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Kaimas kryzkeleje" ir "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Laiptai i dangu", "Adomo obuolys", "Uostas mano - neramus", "Kelione i kalnus ir atgal", "Saule vakarop", "Medzliepis" autorius,
Domantonių g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Draugystės g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Jaunimo g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Jazminų g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Kaniūkų g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos kepenėlių 60 g sviesto 3 v. š. miltų 2 vidutinio dydžio svogūnai 2 obuoliai 2 apelsinai 60 g aliejaus 100 ml grietinėlės druska (pagal skonį) malti
juodieji pipirai (pagal skonį) smulkinti krapai
Gaminimas: Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, papipirinkite, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame
svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptus ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite
susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos
gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|