Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos faršo 0,5 svogūno 0,5 raudonos paprikos 0,5 morkos 50 g ryžių 30 g graikinių riešutų
Gaminimas: Nuplauname ryžius ir biriai išverdame pasūdytame
vandenyje. Morką, svogūną, papriką ir riešutus sumalame mėsmale arba susmulkiname maišytuve. Faršą, maltas daržoves ir riešutus bei ryžius sumaišome ir sudedame viską į nedidelę kepimo formą. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais
ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|