Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neptuno palydovas, pavadintas senoves graiku juru deives vardu,
Tarnybos laipsnis, kategorija, titulas, su kuriais susijusios tam tikros teises ir pareigos,
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "svelnus, malonus",
Kiek akiu yra voro kryziuocio galvakrutines nugarineje dalyje,
Kokia unija 1397m. liepos 20d. karaliene Margarete suvienijo Danija, Norvegija ir Svedija,
Kūlokų g., Kūlokų k., Marijampolės sav.,
Dvarkelio g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Gando g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Hipodromo g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Juozo Natkevičiaus g., Kumelionių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 v. š. šalto pieno, 200 g miltų. Užpilui: 150 g rudojo cukraus, 50 ml vandens, 200 ml grietinėlės (riebios), 2 kiaušiniai, 1 a. š.
miltų. Įdarui: 4 obuoliai
Gaminimas: Į nedidelį puodą suberkite rudąjį cukrų, supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies, kol sirupas pradės tirštėti. Tuomet supilkite grietinėlę ir virkite, nuolat maišydami, kol pasidarys vientisa masė. Palikite atvėsti. Sviestą
sutarkuokite, suberkite miltus ir supilkite pieną. Išminkykite tešlą. Po to ją iškočiokite, tieskite į kepimo formą ir šakute padarykite įspaudus. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite ant tešlos ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15-20
min. Į atšalusį sirupą sudėkite kiaušinius ir 1 šaukštelį miltų, viską gerai išmaišykite. Išimame pyragą, apipilame jį sirupu ir siunčiame 30-40 min. į 150 laipsnių orkaitę. Apibarstome cinamonu. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|