Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
17-a valstija, prijungta prie JAV 1803 03.01.m., sostine Columbus [liet.],
Metrinio eiliavimo forma, kai eilute susideda is sesiu pedu - daktiliu ir spondeju,
Valstybe, kurios domeno vardas yra ".hn",
"slanga" lietuviskai,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: 630, 330, fisio 825, fisio 625,
Jukniškių g., Ramanavos k., Trakų r. sav.,
Verniejaus g., Ramanavos k., Trakų r. sav.,
Dvarčių g., Raudoniškių k., Trakų r. sav.,
Palaimos g., Raudoniškių k., Trakų r. sav.,
Bažnyčios g., Rykantų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 raudonos paprikos, 14 didelių pievagrybių, 1 didelis svogūnas, 1 puodelis ryžių, truputis krapų, truputis petražolių, 3 skiltelės česnako, 180 g sūrio, druska, juodieji
pipirai, augalinis aliejus (patepimui).
Gaminimas: Išvirkite ryžius, nulupkite ir supjaustykite grybų kotelius (galvutes palikite), smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūną pakepinkite aliejuje, tuomet sudėkite grybus ir kepinkite, kol suminkštės. Paprikas nuplaukite,
perpjaukite pusiau ir pašalinkite kotelius bei sėklalizdžius. Sutarkuokite sūrį. Dubenyje sumaišykite ryžius, grybus su svogūnais, smulkintus česnakus, krapus, petražoles ir 2/3 tarkuoto sūrio. Pabarstykite druska ir pipirais. Galite įdėti truputį grietinės. Skardą patepkite aliejumi, į
paprikas ir grybų galvutes pridėkite įdaro ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje, 35 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|