Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Rozalimo mstl., Pakruojo r. sav.,
Pievų g., Rozalimo mstl., Pakruojo r. sav.,
Pušyno g., Rozalimo mstl., Pakruojo r. sav.,
S. Nėries g., Rozalimo mstl., Pakruojo r. sav.,
Smėlio g., Rozalimo mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg triušienos 100 g morkų 100 g svogūnų 200 g žalių žirnelių 20 g česnakų 50 g alyvuogių aliejaus 10 g Provanso prieskonių žiupsnelis juodųjų
pipirų
Gaminimas: Triušieną supjaustykite į gabalus, pasūdykite, papipirinkite. Į puodą supilkite alyvų aliejų , susmulkintus svogūnus, žirnelius, neluptas česnakų skilteles ir triušienos gabalus. Apibarstykite provanso prieskoniais, pašlakstykite aliejumi. Įpilkite vandens ir
troškinkite. Mėsą retkarčiais galite apversti. Troškinkite apie 50 min. Galite šonuose išdėlioti ir kartu troškinti bulves.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|