Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metaline biusto pavidalo relikvija,
Senoves Graikijoje - issilavinusi, netekejusi, nepriklausomai gyvenanti moteris,
Graiku mitu labai grazus jaunuolis, dievo Apolono numyletinis, paverstas gele,
Itaisas vandeniui is vandentiekio imti specialiems tikslams,
Prietaisas, rodantis oro dregnumo pokycius,
Pavasakės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Pavasario g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Pietario g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Piliakalnio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Piliečių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 4 kiaušiniai 200 g cukraus 35 g vanilinio cukraus 200 g grietinėlės 250 g aguonų 150 g miltų 30 g kepimo miltelių 6 šaukštai pieno 250 ml stiprios
kavos Kremui: 0,5 litro pieno 4 šaukštai cukraus 25 g želatinos 200 g margarino VILNIUS kepiniams Glazūrai: 3 šaukštai cukraus 2 kiaušiniai 2 šaukštai kakavos miltelių 80 ml kokosų aliejaus
Gaminimas: Tešla: Atskiriame baltymus nuo
trynių: baltymus išplakame iki putų; kiaušinių trynius sumaišome su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudedame likusius ingredientus (išskyrus kavą) ir galiausiai įmaišome baltymus. Tešlą sudedame į kepimo formą ir ant viršaus užpilame kavos, paskirstant po visą paviršių. Kepame kepimo skardoje,
nustačius 175 °C temperatūrą, apie 20 minučių. Kremas: Pieną pakaitiname su cukrumi ant silpnos ugnies. Supilame ištirpintą margariną bei ištirpintą želatiną. Gerai išmaišome. Ant iškepusio ir atvėsusio pyrago supilame kremą ir paliekame šaldytuve, kad sustengtų. Beje, kepimo formą
naudokite aukštais kraštais, kad tilptų ir pats pyrago pagrindas, kremas ir glazūra. Tik kai galutinai bus paruoštas ir sustengęs pyragas, galima išimti iš formos. Patariu naudoti kepimo formą, kurios dugnas ir šonai nusiima. Glazūra: Kokosų aliejų ištirpiname, sumaišome su cukrumi,
kiaušiniais bei kakavos milteliais. Kad lengviau maišytųsi, pakaitiname ant silpnos ugnies iki 5 minučių. Glazūra padengiame pyrago viršų. Tepsime ant jau sustengusio kremo sluoksnio. Pyragą palikite šaldytuve, kol glazūra sustengs. Skanaus!
|
|
|
|
|