Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viekšnių g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Vingio g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Akmenų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Algirdo g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Alyvų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 7 g cukraus 2 g mielių 300 g miltų 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 7 g margarino VILNIUS kepiniams 5 g migdolų 5 g razinų 5 g riešutų 2 kiaušinių
tryniai Pabarstymui: 1 a.š. kepimo miltelių 100 g miltų 50 g margarino VILNIUS kepiniams 4 šaukštai cukraus
Gaminimas: Mieles ištirpiname su šiltu pienu, cukrumi ir šiek tiek miltų. Paliekame pakilti. Išplakame kiaušinius su cukrumi, dedame margariną ir
miltus, išmaišome. Sudedame mieles, gerai išminkome ir dar paliekame pavigubėti. Riešutus susismulkiname ir beriame į tešlą, taip pat sudedame razinas, Tešlą išminkome ir formuojame bandeles. Jas dedame į kepimo formą pateptą margarinu. Aptepame kiaušinio tryniu. Pabarstukai gaunami
sumaišius kepimo miltelius, miltus, cukrų ir margariną. Gauta masė petrinama tarp piršų ir jais apibarstome bandeles. Bandeles kepame 200 ° C temperatųroje apie 30 - 40 minučių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 1 pakelis sausų mielių 100 g smulkaus cukraus 2 pakeliai vanilinio cukraus 1 žiupsnelis druskos 130 g tirpinto šilto sviesto 2 kiaušinių 130 ml šilto pieno 100 g
razinų 50 g kapotų migdolų ar lazdyno riešutų
Gaminimas: Moliniame dubenyje sumaišyti miltus su mielėmis. Įberti pusę cukraus, 1 pakelį vanilinio cukraus, druskos, įpilti 100 g tirpinto drungno sviesto, drungną pieną ir įmušti kiaušinius. Mikseriu su antgaliu tešlai viską
maišyti 5 min. iš pradžių mažu, paskui dideliu greičiu. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils dvigubai. Tada suminkyti rankomis ant minkymo lentos. Iškočioti tešlą 45-35 cm stačiakampiu ir aptepti 30 g minkšto sviesto. Pasiruošti priedą: sumaišyti razinas su likusiais 50 g cukraus,
antruoju pakeliu vanilinio cukraus, kapotais riešutais ir apibarstyti tešlą. Viską suvynioti ir supjaustyti 1,5 cm storio riekelėmis. Jas sudėlioti ant sviestu pateptos skardos. Vėl padėti šiltai, kol bandelės pakils dvigubai. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 laipsnių, ir kepti 15-20 min.
Skanaus!
|
|
|
|
|