Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakrantės g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Palangos g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Pamiškio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Pavėsio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Pylimo g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g varškės 30 g miltinio cukraus 3 – 4 obuoliai 250 g margarino VILNIAUS kepiniams 250 g miltų
Gaminimas: Varškę gerai ištrinkite. Obuolius nusilupkite, pašalinkite
sėklalizdžius, ir supjaustykite skiltelėmis. Margariną sumaišykite su varške ir miltais. Gerai suminkytą tešlą iškočiokite (prieš kočiojant palaikykite šaldytuve, tada ne taip lips prie rankų), išpjaustykite apskritimus. Į jų vidų dėkite po obuolio skiltelę ir perlenkite, dėkite į kepimo
formą. Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje 25 – 30 minučių. Iškepusius apibarstykite miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|