Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Versnupių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vydūno g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vienybės g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vijoklių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Vilkaujos g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1kg stirnienos 2 šaukštai mėsą minkštinančios druskos 2 citrinos 10 šaukštų balto vyno 5 šaukštai majonezo 2 arbatiniai šaukšteliai įvairių prieskonių žvėrienai 3
pomidorai
Gaminimas: Mėsą supjaustome gabaliukais, apibarstome druska, išspaudžiame citrinos sultis ir užpilame ant mėsos, gerai išmaišome. Įdedame majonezo ir prieskonių, viską gerai išmaišome (druskos ir prieskonių dedame pagal skonį) ir paliekame marinuotis 12
val. Išmarinuotą šašlyką suveriame ant iešmo. Tarp mėsos gabalėlių užverkite pomidoro ir citrinos riekelių. Kepant šašlyką apšlakstome vynu.
|
|
|
|
|