Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 ml pieno 125 ml vandens 0,5 a. š. druskos 40 g cukraus 100 g sviesto 150 g miltų 4 kiaušiniai perlinio cukraus sausainiams pabarstyti
Gaminimas: Pieną,
vandenį, druską, cukrų ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, užvirti ir maišyti, kol sviestas ištirps. Suberti miltus ir kaitinti maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių. Tešlą sudėti į dubenį ir po vieną įmaišyti kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir
vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspausti apie šešiasdešimt 3,5 cm skersmens sausainių, juos pabarstyti perliniu cukrumi. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes.
|
|
|
|
|