Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atsitiktinis, kurio negalima apibendrinti,
Strutis, gyvenantis Australijoje, N. Gvinejoje ir gretimose salose; mase iki 80 kg, aukstis apie 150 cm,
Viena vyriausiuju acteku ir maju dievybiu, garbintas kaip pasaulio ir zmoniu kurejas, oro (dangaus), dienos, veju dievas, menu ir amatu globejas,
Zuvys Mugilidae; gyvena siltuju juru priekrantineje zonoje,
Org. junginys - fosfatidas, esantis (su lecitinais) kiekvienoje lasteleje,
Ryto g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Rožių g., Plungės m., Plungės r. sav.,
S. Daukanto g., Plungės m., Plungės r. sav.,
S. Nėries g., Plungės m., Plungės r. sav.,
S. Nėries skg., Plungės m., Plungės r. sav.,
DOPPELHERZ aktiv Zn, Histidinas, Vit.C N30,
DOPPELHERZ aktiv Vitaminai diabetikams N30,
DOPPELHERZ aktiv Magnis 400+B1+B6+B12+Folio r.N30,
DOPPELHERZ aktiv Lašišų taukai Omega-3 N30,
DOPPELHERZ aktiv Fe, Vit.C, Histid, Folio r. N30,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g maltos mėsos 1 kiaušinis 1 svogūnas 30 g sviesto 2 valgomi šaukštai krakmolo 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis maltų kmynų 1 žiupsnelis
raudonėlių druska 50 g džiovintų slyvų 50 g džiovintų abrikosų 50 g razinų 1 butelis šviesaus alaus 2 valgomi šaukštai aliejaus
Gaminimas: Į maltą mėsą įmaišiau kiaušinį, smulkiai supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, subėriau krakmolą ir prieskonius.
Viską gerai išmaišiau, kad prieskoniai vienodai pasiskirstytų. Iš paruoštos mėsos masės padariau norimo dydžio maltinukus ir sudėjau į aliejumi pateptą kepimo indą. Maltinukų viršų patepiau aliejumi, subėriau nuplautus džiovintus vaisius. Viską užpyliau alumi. Kepiau 220 laipsnių
orkaitėje 60 minučių. SKANAUS!
|
|
|
|
|