Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Zikaro g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Žemgulio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jaunimo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jazminų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jono Juodelio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l raugintų kopūstų 500 g pusriebės kiaulienos 1 didelis svogūnas 1 šaukštas pomidorų padažo 1 šaukštas grietinės bazilikas mairūnas šaukštelis druskos juodieji
pipirai lauro lapeliai 50 g aliejaus
Gaminimas: Kopūstus pavirti vandenyje 10 min. ir nukošti. Mėsą pakepinti aliejuje su druska, pipirais, lapeliais ir svogūnu. Ir mėsą ir kopūstus supilti kartu, įberti bazilikų, mairūno, įdėti padažo ir grietinės, išmaišyti, sukrėsti į
stiklinį indą su dangčiu ir šutinti orkaitėje apie 45 min. Valgyti su bulvėmis, virtomis su lupenomis.
|
|
|
|
|