Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuria is visu pusiu supa Prancuzija,
Valstybe, kuria sudaro 4 dideles salos: Honsiu, Kiusiu, Sikoku, Hokaidas,
Valstybe, kuria uzpuolus prasidejo II-asis pasaulinis karas ,
Valstybe, kuriai Klaipedos krastas priklause 1923-1939 metais,
Valstybe, kuriai Klaipedos krastas priklause 1939-1944 metais,
Aušrinės Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 11-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 12-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Garažų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g margarino 800 g kvietiniių miltų 1 stiklinė grietinės 9 - 10 kiaušinių žiupsnelis druskos 1 stiklinė cukraus 0,5 stiklinės miltelinio cukraus 1 pakelis
vanilino
Gaminimas: Pirmiausia į miltus (800 g.) sudėti pjaustytą margariną (400 g.) ir kapoti peiliu, kol margarinas apsivels miltais ir pasidarys maži trupiniai. Supilti grietinę (1 stikl.), įmušti kiaušinį (1 vnt.), įberti druskos ir viską išminkyti iki vientisos masės. Tešla
turi nebelipti prie rankų. Dėti į maišelį ir parai padėti į šaldytuvą. Kitą dieną tešlą padalinti į 16 - 20 vienodų gabaliukų. Kočioti ant miltais pabarstyto stalo kuo ploniau (lakštai turi būti beveik permatomi), dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, gerai subadyti šakute, kad kepant
nesusidarytų pūslės. Kepti 200 laipsnių temp., 5 min. Ant karšto lakšto dėti pasirinktą lėkštę ir apipjaustyti kraštus. Galiukai bus sumalami ir naudojami tortui puošti. Taip iškepame visus lakštus. Paliekame gerai atvėsti. Kremas: kiaušinius (8-9 vnt.) kaitinant plakame elektriniu plakikliu.
Puodą su kiaušiniais įstatome į didesnį puodą su vandeniu, kurį užverdame tam, kad neapsinuodytume žalių kiaušinių kremu. Supilame cukrų ir plakame, kol pradės putoti. Kremas turi būti šiltas, bet ne karštas. Procesas vyksta apie pusvalandį. Vėliau išsukame likusį margariną (400 g.) su milteliniu
cukrumi (0,5 stikl.) ir vanilinu, supilame kiaušinių masę ir plakame kremą. Tada dėti po vieną lakštą ir tepti kremu. Nespausti!Viršutinis sluoksnis turi būti kremo, juo aptepame ir šonus. Apibarstome maltais trupiniais ir dedame nakčiai į šaldytuvą. Skanaus!
|
|
|
|
|