Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gijos 17-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 18-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 2-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g galvijų arba kiaulių kepenų 1 svogūnas 1 kiaušinis 1 šaukštas majonezo 3 - 4 šaukštai miltų 0,5 arbatinio šaukštelio muskato aliejus kepimui druskos ir maltų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Sumalti kepenis ir svogūną mėsmale. Įmušti kiaušinį, įdėti majonezą, miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Muskatas suteikia kepenėlėms nuostabų aromatą. Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti masę šaukštu į keptuvę ir kepti kaip blynus. Jei norite galite
dar patroškinti su grietine. Garnyrui tiks bulvės arba bulviu košė. O man patinka su morkų arba burokėlių salotomis. Skanūs ir šalti.
|
|
|
|
|