Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Mažeikių r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Marijampolės konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Lazdijų r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Kupiškio r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Kretingos r. konsultavimo biuras,
Bukčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bulvikio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Burbiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butigeidžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butrimonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kepsniui: 1 kg kiaulienos nugarinės (arba sprandinės) 1,5 kg mažų bulvių 100 g brinzos sūrio 100 g saulėje džiovintų pomidorų 2 skiltelės česnako saujelė petražolių 50 g
sviesto arba margarino kepiniams
Bulvėms: Maltų pipirų, druskos, česnakinių pipirų pagal skonį 1 arbatinis šaukštelis raudonėlio 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių 1 arbatinis šaukštelis saldžios raudonosios paprikos. Aliejus bulvėms
pašlakstyti.
Gaminimas: Supjaustome kubeliais sūrį, džiovintus pomidorus, margariną (jį galit ir sutarkuoti), petražoles. Viską sumaišome ir sudedame į nugarinėje padarytą kišenę. Dedame į kepimo rankovę, surišame ir kepame apie 1 val. (pusvalandį kepu 200 laipsnių temperatūroje,
po pusvalandžio sumažinu iki 180-170). Išverdu nedideles bulvytes su lupynomis (verdu trumpai, apie 15 min.), nulupu, apibarstau minėtais prieskoniais, aliejumi ir dedu kepti į orkaitę likus 20 min. iki kepsnio kepimo pabaigos. Garnyrui tiks marinuoti agurkėliai, kopūstai.
|
|
|
|
|