Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bukčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bulvikio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Burbiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butigeidžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butrimonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų burokėlių 1 morka 50 g sviesto 1 šaukštas kapotų petražolių 1 kubelis daržovių sultinio maltų pipirų 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Ant sviesto
pakepiname morkas, tarkuotas per smulkią burokinę tarką. Į puodą pilame apie 1,5 l vadens, dedame tarkuotus burokėlius, kepintas morkas, kapotas petražoles ir kubelį sultinio. Verdame apie 10 minučių, skaniname pipirais ir grietine. Skanaus
|
|
|
|
|