Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tulpės 1-oji g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Tulpės 2-oji g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Tulpės 3-ioji g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Tulpės 4-oji g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 kg. braškių, apie 3 - 3,5 kg uogienių cukraus, 2 šaukštai vanilinio cukraus su malta vanilės lazdele.
Gaminimas: Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir
užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame apei 10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu
ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
|
|
|
|
|