Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raistupio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žaros g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žarstos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žaslių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žeimelių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištų šlaunelės; 1 svogūnas; 100 g. virtų kelmučių; 1 šaukštas miltų; 2 šaukštai majonezo; 1 šaukštelis paukštienos prieskonių; 2 g. čili mintelių.
Gaminimas: Nuo
šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje
apie 30 min. Po to patepu aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius), ir pakepu 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir dar 5 min kepti. Skanaus.
|
|
|
|
|