Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lūšių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lvovo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Antokolskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Balinskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Bukšos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vištienos arba kalakutienos kulšelės 3 - 4 valg.š. majonezo 1 česnakas
daug prieskonių (pagal skonį, bet ne druskos): gyros prieskonių curcuma (nedaug) šviežiai maltų pipirų
mišinio citrininių pipirų paprikos miltelių džiovinto oregano (raudonėlių) aliejaus kepimui
Gaminimas: Suberti prieskonius ir trintą česnaką į dubenį, įdėti apie 3 valg. š. majonezo, sumaišyti ir įtrinti šakute pabadytas kulšeles. Įtrintas kulšeles uždengti plėvele ar
folija ir laikyti vėsiai 4-5 val. Sudėti į aliejumi išteptą skardą kulšeles, apšlakstyti vandeniu su marinato likučiais dubenyje. Kepti 200 laipsnių temperatūroj apie 30 - 40 min.
|
|
|
|
|