Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Kalino k., Vilniaus r. sav.,
Kalino g., Kalino k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Kalino k., Vilniaus r. sav.,
Kalniškių g., Kalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Bažnyčios g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 3 apelsinai 4 skiltelės česnako 100 ml majonezo 100 ml jogurto imbieras juodieji pipirai prieskoniai mėsai 2 šaukšteliai garstyčių padažo 200 g
pievagrybių
Gaminimas: Česnaką sugrūdam ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu ir visais prieskoniais. Išspausti 1 apelsino sultis ir įmaišyti į visą masę. Mėsą supjaustyti 6 storomis riekelėmis ir kapoti peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo
skonį). Apelsinus padalinti į 4 dalis. 1 dalies sultis išspausti ant vieno kepsnio ir t.t. Palikti 5 - 10 min pastovėti. Mėsą aptepti padažu iš abiejų pusių ir dėti į skardą. Sudėti šampinjonus be kotelių ir užpilti ant jų likusį padažą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 - 20 min. Per
vidurį kepimo mėsą vėl apšlakstyti likusių apelsinų sultimis. Valgyti su orkaitėje keptomis bulvemis.
|
|
|
|
|