Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Čekėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čekų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čepkelių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Česlovo Kudabos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čimbariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g jautienos 0,5 l stiklainiukas marinuotų kazlėkų 4 bulvės 1 morka 1 kubelis grybų sultinio druskos grietinės
Gaminimas: Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais
kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo, sudėti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia, įdėti druskos, virti 15 min. Gardinti grietine.
|
|
|
|
|