Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mingelionių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Palivarko g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Papiškių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Radikonių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Rojūnėlių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kiaulienos karbonadinės mėsos mėsos prieskoniai Druska ir pipirai pagal skonį 200 g lašinukų be odos 1 svogūnas 2 riekės juodos duonos 4 šaukštai pomidorų padažo 2 šaukštai
grietinės Vegetos prieskoniai aliejus kepimui
Gaminimas: Mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Taip visus griežinėlius padarome ir pabarstome mėsos prieskoniais, druska bei pipirais. Gaminame įdarą:
lašinukus (galima ir virtus, bet geriau žalius) ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname juodos duonos 1 riekę ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame. Šio įdaro dedame ant išmuštų mėsos gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais. Apkepame
įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius ir vegetuos prieskonius. Viską troškiname dar apie 15 minučių. Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti
agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)
|
|
|
|
|