Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Issunktas skystimas,
Istaiga kurioje daromi eksperimentai,
Istaiga kurioje perkami ir parduodami vertybiniai popieriai,
Istaiga, ieskanti darbo,
Istaiga, kaupianti, tvarkanti, registruojanti, moksliskai tirianti ivariu organizaciju, asmenu veiklos dokumentus, senus rastijos paminklus,
Mildos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
R. Mackonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos išpjovos druskos maltų pipirų
Gaminimas: Išpjovą supjaustykite riekėmis, išmuškite, ištrinkite druska ir pipirais. Bifšteksą kepkite virš labai karštų anglių, iš
pradžių ant aukštai pakeltų grotelių, vėliau, anglims auštant, jas po truputį leiskite žemyn. Anglis paskirstykite kiek plačiau, nei ant grotelių užima mėsa. Bifšteksą reikia versti tik vieną kartą - kai pirma pusė apkepa tiek, kiek norite. Jei norite bifštekso su krauju, 200 g svorio
riekę kepkite 15 minučių, visiškai ji iškepa per 20 minučių.
|
|
|
|
|