Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 gramų keptos veršienos, 150 gramų keptos liesos kiaulienos, 150 gramų raugintų agurkų, 100 gramų svogūnų, 100 gramų obuolių, 1 stiklinė majonezo, Acto truputį Druskos pagal
skonį Juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas: Mėsa, agurkai, obuoliai ir svogūnai supjaustomi siauromis plonomis juostelėmis. Viskas pasūdoma, pabarstoma pipirais, pašlakstoma actu ir sumaišoma. Sudėjus į salotinę, salotos užpilamos majonezu ir papuošiamos salotų lapeliais.
|
|
|
|
|