Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1kg naminės varškės 2 kiaušiniai 450g cukraus stiklinė pieno 700g juodųjų serbentų
Gaminimas: Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus.
Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su
grietinės arba grietinėlės padažu.
|
|
|
|
|