Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiedų skg., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žilvičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiobrių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žolynų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žūklės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
|
|
|
|
|