Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žibučių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Žiburių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Žiedų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Žolynų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Žuvų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g avienos 2 svogūnai 1 šaukštas acto 1 šaukštas taukų 2 pomidorai (Pomidorai) 100 g svogūnų laiškų maltų pipirų druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustykite kuo
platesnėmis juostomis (iš 800 g kumpio arba nugarinės turėtų išeiti 4 juostos), lengvai pamuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais, pašlakslykite actu, atskiestu 2 šaukštais vandens, ir sumaišę su žiedeliais pjaustytais svogūnais 3-4 valandas palaikykite šaltai. Ant kiekvienos juostos dėkite
griežinėliais pjaustytų pomidorų, svogūnų, sukite jas pailgais ritinėliais ir užvėrę ant atskirų iešmelių kepkite virš karštų anglių, retkarčiais patepdami taukais.
|
|
|
|
|