Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Antano Skelčio g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Ateities g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Atžalyno g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Birštono g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g lydekos; žuvies prieskonių; miltų; 1 svogūnas; 4 šaukštai pomidorų padažo; aliejaus kepimui.
Gaminimas: Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir
leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname šiek tiek. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
|
|
|
|
|