Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržyno g., Petrališkės k., Kelmės r. sav.,
Kražantės g., Petrališkės k., Kelmės r. sav.,
Miško g., Petrališkės k., Kelmės r. sav.,
Knituvos g., Pikelių k., Kelmės r. sav.,
Sedulos g., Plauginių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg pomidorų 3 česnako skiltelės 4 šaukštai alyvų aliejaus 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 1 šaukštelis cukraus žiupsnelis čiobrelių ir bazilikų arba
raudonėlių 100 g šviežių svogūnų laiškų 1 šaukštas pomidorų tyrės
Gaminimas: Puode užvirinti apie 1 l vandens, nuplikyti pomidorus, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas, o minkštimą supjaustyti kubeliais. Nuluptas česnako skilteles supjaustyti
mažais kubeliais. Šiek tiek pomidorų kubelių suberti atskirai, o likusius suversti į prikaistuvį, pagardinto česnako kubeliais ir bei prieskoniais ir virti, kol padažas sutirštės. Nuplautus svogūnų laiškus supjaustyti plonais žiedeliais. Padažą pagardinti svogūnų žiedeliais, pomidorų
kubeliais, pasūdyti ir šiek tiek pavirinti.
|
|
|
|
|