Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Biliūno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Janonio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Sondeckio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Šliūpo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jakštaičių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g basmati ryžių 100 g šviežių žirnelių 100 g ankštinių pupelių 100 g kalafiorų 100 g kubeliais supjaustytų morkų 2 šaukštai ghi arba sviesto 1 smulkintas šviežias ankštinis
pipiras (be sėklų) (Čili pipirai), (Čili pipirai) 0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero 0,5 šaukštelio kurkumos 950 ml vandens 2,5 šaukšteliai druskos 3 kieti prinokę pomidorai, nuplauti ir susmulkinti (Pomidorai) 2 lauro lapai (Lauro lapas) 2 supjaustytos
citrinos
Gaminimas: Pirmiausiai įvyniokite žemiau išvardintus prieskonius į mažą marlės gabalėlį, kad gautųsi maišelis, panašus į arbatos paketėlį: 6 sveiki gvazdikėliai 2 sulaužytos cinamono lazdelės 1 arb. š. kmynų 0,5 arb. š. maltų kardamono sėklų Nuplaukite ir
supjaustykite daržoves. Ryžius nuplaukite, 15 minučių pamirkykite ir 15 minučių palikite koštuve, kad nudžiūtų. Vidutinio didumo prikaistuvyje įkaitinkite ghi arba sviestą ir pakepinkite ankštinį pipirą, tarkuotą imbierą ir kurkumą. Sudėkite daržoves (išskyrus pomidorus) ir pakepinkite 4 ar 5
minutes. Suberkite ryžius ir truputį pamaišykite. Paskui supilkite sūdytą vandenį, sudėkite pomidorus ir lauro lapus. Vėl išmaišykite ir užvirkite. Į ryžius įdėkite maišelį su prieskoniais, puodą uždenkite ir virkite ant labai silpnos ugnies, kol ryžiai sugers visą vandenį. Prieskonių maišelį
išimkite ir išgręžkite virš ryžių. Ryžius sukrėskite į iš anksto pašildytą dubenį ir prieš patiekdami papuoškite citrinos skiltelėmis. Juos galima valgyti kaip garnyrą arba kaip atskirą patiekalą. Mirkoma ir džiovinama: 30 min. Gaminama: apie 35-45 min.
|
|
|
|
|