Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Amerikieciu estrados dainininkes, teatro ir kino aktores, kino filmu prodiuseres ir rezisieres barbaros Streisand pravarde,
Pirmasis Lietuvos ministras pirmininkas,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu? Baltosios dienos",? Amzinas zydas",? Krintancios zvaigzdes",? Zenklai ir stebuklai"ir kt. autorius,
Zaltys gyvenes sen. baltu namuose ir laikytas namu dievu,
Kas parase? Triumfo arka",
Geležinkelio g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Geležinkelio skg., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Kalno g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Kaltanėnų g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Kaštonų g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 didelių pievagrybių, 1 svogūnas, 1 morka, 200 gramų kalakutienos faršo, 100 gramų fermentinio sūrio, Prieskoniai Druska Žalumynai (įvairūs) Bulvių
papuošimui
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti
prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai". Grybų patiekalas paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 didelių pievagrybių 1 svogūnas 1 morka 200 gr kalakutienos faršo 100 gr fermentinio sūrio prieskonių druskos žalumynų bulvių
papuošimui
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti,
pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulvės išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautusi "grybukai".
|
|
|
|
|