Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
P. Cvirkos g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Pakrantės g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Paliepių g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 0,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis druskos, miltai, mėsa
(kiauliena), kiaušinis, svogūnas, prieskoniai
Gaminimas: Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti. Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5
min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma. Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja. Užkandis
paruoštas!
|
|
|
|
|