Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, nepalankus, priesiskas parncuzijai, prancuzams ir viskam kas prancuziska,
Mokslas tiriantis zemes gelmes,
Valstybes administravimo sistema, kuriai yra budinga griezta hierarchine organizacija, zemesniuju organu paklusnumas aukstesniesiems,
Baigiamoji kurinio dalis, kurioje pasakojama apie veikeju likima, praejus tam tikram laiko tarpui,
Zemynas, is kurio kilo svogunas,
Lazdynų g., Levaniškių k., Molėtų r. sav.,
Levaniškių g., Levaniškių k., Molėtų r. sav.,
Molėtų g., Levaniškių k., Molėtų r. sav.,
Liesėnų g., Liesėnų k., Molėtų r. sav.,
Miško g., Liesėnų k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg stintų arba kitokių žuvų 0,5 puodelio miltų druskos pipirų aliejaus kepimui Marinatas: 1 svogūnas 1 salieras 10 žirnelių karčiųjų pipirų 3 lauro lapeliai (Lauro
lapas) 3 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) 0,5 šaukštelio cukraus 1 puodelis acto 2 puodeliai vandens druskos (nepamirškite, kad žuvelės jau buvo pasūdytos kepant, todėl nereikia daug druskos. Galima ir visai jos nedėti)
Gaminimas: Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir
išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su druska ir pipirais, išvolioti juose žuveles ir iškepti alyvoje. Iškeptas ataušinti. Paruošus marinatą, gerai atvėsinti ir užpilti ant žuvelių, kad visiškai jas apsemtų. Valgyti tik po 6-7 valandų.
Galima paruošti iš vakaro ir padėti šaldytuve iki Kūčių. Šitaip marinuoti galima ir kitokią žuvį, kuri kepama arba skystyje (marinate) greitai nesubyra. Marinatas: Visus marinato produktus sudėti į puodą ir pavirinti 10-15 min., kol svogūnas ir salierai suminkštėja. Vartoti visiškai
ataušintą.
|
|
|
|
|