Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Riešutyno g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Serbentyno g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Serbentų g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Slėnio g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Šilėnų g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. jautienos, 400g. kopūstų, 100g. virtų burokėlių, nedidelis svogūnas, 100g. porų, 1,5l. vandens, 50g. rūkytos šoninės, šaukštas riebalų, šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai
citrinų sulčių arba acto, 4 šaukštai grietinės, laurų lapelis, 5 pipirų žirneliai, druskos, cukraus.
Gaminimas: Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą
su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėlį sutarkuojame, susmulkiname kopūstą ir porą. Šoninę sudedame į riebalus, kuriuose kepė svogūnas. Paspirginame. Tada sudedame burokėlius, kopūstus, porus ir pakepiname.
Mėsą išgriebiame ir supjaustome kubeliais. Daržoves sumaišome su pomidorų pasta, mėsos gabalėliais, sudedame į puodą, pasūdome. Kaitindami pamažu supilame sultinį, citrinų sultis, pasūdome ir kiek pasaldiname. Užverdame. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|