Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stipri virvele,
Stipri, gili, ilgalaike emocine busena, stimuliuojanti zmogaus elgesi, lemianti jo gyvenimo ir veiklos krypti,
Stipri, ilgalaike emocine busena, stimuliuojanti zmogaus elgesi,
Stipriausia barzda turintis lietuvis,
Stipruolis, isugdytu raumenu, dideles fizines jegos, tvirtas zmogus,
Grūdų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. jautienos, 400g. kopūstų, 100g. virtų burokėlių, nedidelis svogūnas, 100g. porų, 1,5l. vandens, 50g. rūkytos šoninės, šaukštas riebalų, šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai
citrinų sulčių arba acto, 4 šaukštai grietinės, laurų lapelis, 5 pipirų žirneliai, druskos, cukraus.
Gaminimas: Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą
su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėlį sutarkuojame, susmulkiname kopūstą ir porą. Šoninę sudedame į riebalus, kuriuose kepė svogūnas. Paspirginame. Tada sudedame burokėlius, kopūstus, porus ir pakepiname.
Mėsą išgriebiame ir supjaustome kubeliais. Daržoves sumaišome su pomidorų pasta, mėsos gabalėliais, sudedame į puodą, pasūdome. Kaitindami pamažu supilame sultinį, citrinų sultis, pasūdome ir kiek pasaldiname. Užverdame. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|