Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eugenijaus Zaštauto, Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Gėlių g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Ipolito Jundzilo g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Lauko g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Pušų g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g miltų 0,5 šaukštelio druskos 2 kiaušiniai 175 ml pieno 60 ml vandens 2 šaukštai aliejaus 450 g kiaulienos dešrelių
Gaminimas: Miltus su druska suberti į dubenį,
viduryje padaryti duobutę. Ten supilti truputį paplaktus kiaušinius ir mediniu šaukštu maišyti juos su miltais, po truputį supilant pieną ir vandenį (tešla neturi būti per tiršta). Suplakti tešlą šluotele iki tirštos grietinėlės tirštumo, uždengti ir leisti 30 min. pastovėti. Įkaitinti orkaitę
iki 220?. Į kepimo formą supilti aliejų ir pakaitinti 5 min. orkaitėje. Po to į formą sudėti dešreles ir įdėti vėl į orkaitę 10 min., kad dešrelės truputį apkeptų. Vėl suplakti tešlą šluotele ir greitai išpilti ją ant dešrelių. Vėl grąžinti formą į orkaitę 35-40 min., kol iš tešlos
nesuformuos apkepusi auksinės spalvos traški luobelė. Po to patiekalą galima papuošti petražolės lapeliais ir patiekti.
|
|
|
|
|