Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Lenkų g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Mickūnų g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 vištų skrandukai 100 g pievagrybių 1 morka 1 svogūnas 1 skilt. česnako pagal skonį druskos ir pipirų Sviestas kepimui 1 valg. šaukšt. Grietinės - 2 valg. šaukštai pomidorų
padažo
Gaminimas: Vištų skrandukus išverdame (aš verdant dedu vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius). Tuomet juos pjaustome griežinėliais (ne per smulkiai) ir apkepiname svieste. Česnaką susmulkiname, svogūną pjaustome kubeliais, morką sutarkuojame ir viską šiek tiek
pakepiname svieste. Tada dedame smulkintus griežinėliais pievagrybius ir viską dar pakepame. Suminkštėjus pievagrybiams, dedame ten apkeptus skrandukus, pilame grietinę, pomidorų padažą, paskaniname prieskoniais ir patroškiname apie 10 minučių. Vištų skrandukus patiekiame pagal norus. Man patiko su
virtomis bulvėmis ir marinuotomis saldžiosiomis paprikomis. Skanaus :)
|
|
|
|
|