Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dariaus ir Girėno g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Dzūkų g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Ežero g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Gėlių g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
J. Neimonto g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų grybų, 100 gramų kiaulienos lašinių, 75 gramai aliejaus, 2 mėlynieji svogūnai, Prieskoniai
Gaminimas: Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus,
sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.
|
|
|
|
|