Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Praulių k., Jonavos r. sav.,
Gėlių g., Ragožių k., Jonavos r. sav.,
Taikos g., Ragožių k., Jonavos r. sav.,
Kauno g., Ručiūnų k., Jonavos r. sav.,
Lukšių g., Šilų k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 lietinių blynų Įdarui: 1 pakelis vištų kepenėlių 1 kiaušinis 1-2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 1 šaukštas majonezo 1 svogūnas 30 g sviesto maltų muskatų kvapiųjų pipirų
(Kvapieji pipirai) druskos aliejaus kepimui
Gaminimas: Vištų kepenėles 1 val. mirkome pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną. Sudedame vištų kepenėles, įpilame truputį vandens, uždengiame ir troškiname 15 min. Jei lieka per daug
skysčio, pakaitiname nukėlę dangtį. Su svogūnais troškintas kepenėles atvėsiname ir sumalame mėsmale. Į kepenėlių masę įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, įdedame majonezą ir gerai išmaišome. Į lietinių blynų vidurį dedame po 2 šaukštus kepenėlių įdaro. Užlankstome
lietinių kraštus ir pakepame su aliejumi. Lietinius patiekiame su salotų lapais. Ant lietinių uždedame po šaukštą grietinės ir užbarstome susmulkintų svogūnų laiškų.
|
|
|
|
|