Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujoji g., Kyviškių k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Kyviškių k., Vilniaus r. sav.,
Tolimoji g., Kyviškių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Klevinės vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Klevinės vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g neriebios kiaulienos, 1 l šviežių voveraičių, 1 svogūnas, 2 morkos, 100 g sviesto, 3 šaukštai grietinės, 1 šaukštas miltų, pipirų, laurų lapų, saliero arba petražolės
šaknies, svogūnų laiškų, krapų.
Gaminimas: Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir
troškinkite. Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite
su virtomis bulvėmis. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|