Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bange,
Banga, Žurnalas, Mados Centras Modija,
Banga, restoranas-viešbutis, UAB "Senasis medvėgalis",
Banga, Poilsio Namai, Šventosios Banga,
Banga, Klubas, Daligna,
Žalioji g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Akacijų g., Račalių k., Mažeikių r. sav.,
Alyvų g., Račalių k., Mažeikių r. sav.,
Ąžuolų g., Račalių k., Mažeikių r. sav.,
Beržų g., Račalių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3-5 nemaži grybai Šaukštelis miltų 0,5 stiklinės grietinės Nedidelis gabaliukas fermentinio sūrio Sviesto arba aliejaus Druskos Prieskonių
Gaminimas: Šiam patiekalui
labiausiai tiktų baravykai. Tačiau gerai ir kitokie. Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti. Nuvarvinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti. Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti. Supilti grietinę ir pakaitinti
iki virimo. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių. Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų.
|
|
|
|
|